Snickare i Höganäs och Helsingborg


Kontakta oss

Snickare i Höganäs och Helsingborg

Allan M Olsson Byggnads AB är en snickerifirma i Höganäs som drivs av bröderna Rosenkvist. I dag har vi samlat på oss många hantverkare som är aktiva i hela nordvästra Skåne. Trots att vi har vårt kontor och lager med alla snickare samlade i Höganäs, skickar vi ut flera av våra flitiga snickare till Helsingborg och alla andra städer i trakten för att utföra olika uppdrag. 

Vi är inte en byggfirma som är nischad inom något speciellt område, utan åtar oss alla typer av arbeten. Därför är alla våra erfarna snickare bra på både nya och traditionella hantverksmetoder, samtidigt som de klarar av komplicerade speciallösningar. Vi vet att det ställs höga krav på hantverkare i idag och vi vågar säga att våra hantverkare besitter en kompetens och yrkesskicklighet som många idag söker. Vi brinner för vårt yrke och följer trender och nya tekniker för att möta våra kunders behov och önskemål om hur saker ska bli gjorda.

Företaget drivs av Per, Paul och Jim. Per arbetar med administration, Paul med maskiner, lager och inköp och Jim med snickeri ute på arbetsplatserna. Våra anställda består bland annat av flera anställda snickare, murare, kakelsättare, markarbetare och byggsmidare, plåtslagare mm.

Din snickare i Helsingborg med omnejd

Vi är ett företag som anpassar oss utifrån kunden men många av våra pågående och tidigare projekt är i just Helsingborg och Höganäs. Då vi utgår från Höganäs får ni en lokal byggfirma med lång erfarenhet inom branschen. Behöver du en anlita en snickare för tillbyggnad, ny altan, köksrenovering, fönsterrenovering mm så är vi rätt firma för dig.Vår arbetsprocess

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-home-page-64.png

1. Hembesök

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ert kommande byggprojekt.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-contract-64.png

2. Offert

Efter hembesöket får ni en skriftlig offert på det vi kommit överens om på mötet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-work-64.png

3. Genomförande

Våra erfarna hantverkare startar arbetet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-inspection-64.png

4. Besiktning

Vår arbetsledare godkänner och besiktar arbetet.

Tjänster

Takrenovering

Vi utför alla typer av takarbeten. Papptak, betongpannor, tegelpannor, bandtäkt plåt och plåtpannor.

Badrumsrenovering

Vi bygger och renoverar badrum och tar hand om allt ifrån rörläggning, elektriska installationer till målning.

Köksrenovering

Vi tar hand om din köksrenovering och monterar kök, vitvaror och kakel - oavsett vilket fabrikat ni väljer. Vi hjälper även dig som önskar platsbyggda speciallösningar.

Ombyggnad & Tillbyggnad

Vi utför ombyggnad & tillbyggnad hos privat- och företagskunder. Fasadrenovering, specialbyggda trappor, fönsterbyte och mycket mer.


Snickare i Höganäs och Helsingborg

Hur vi hjälper dig som är i behov av snickare i Helsingborg och Höganäs

När ni har kontaktat oss kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom det ni behöver hjälp med på plats. Efter det skriver vi en offert utifrån mötet, för att sedan bekräfta er beställning. Därefter planerar vi arbetet så det passar alla parter tidsmässigt samt beställer material till uppdraget. När materialet har kommit till våra snickare, ger de sig ut och genomför själva arbetet på ett proffsigt sätt. Därefter besiktigas arbetet innan vi självklart städar upp arbetsplatsen.

Kontakta oss idag och boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss redan idag och boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut till dig och tittar på arbetet som du önskar få utfört. Vi är noga i vår process för att säkerställa att du som kund får det resultat du önskar. Efter hembesöket återkommer vi till dig med en offert som vi hoppas du ska ställa dig positiv till. Inget arbete är för stort eller för litet för oss. Vi vill vara din snickare i Helsingborg och Höganäs – Välkommen att kontakta oss via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss.

Boka ett kostnadsfritt hembesök