Fasadrenovering och takrenovering - Helsingborg och Höganäs


Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig med takläggning och fasadrenovering

Allan M Olsson Byggnads AB är en byggfirma i Höganäs som drivs av bröderna Rosenkvist. Vi har sedan starten arbetat med alla typer av byggtjänster, såsom fasadrenovering och takrenovering. Med vårt säte i Höganäs erbjuder våra hantverkare och takläggare sina tjänster även i Helsingborg. 

Vi är ett lokalt byggföretag som styrs av oss tre bröder, Per, Paul och Jim. Vi har samlat på oss mycket kompetens inom både nya och traditionella hantverkstyper, men erbjuder även komplicerade speciallösningar om så önskas.

Söker du takläggare i Helsingborg eller Höganäs?

Är du på jakt efter en duktig och seriös takläggare i Helsingborg eller Höganäs? Då har du kommit rätt! Vi på Allan M Olsson har gedigen erfarenhet av olika typer av takarbeten. Vi åtar oss alla typer av takbyten och renoveringar. Hos oss får du hjälp med plåttak, papptak, takpannor och mycket med. Vi är säkra på att du som kund kommer bli nöjd med ditt val av takläggare.


Vår arbetsprocess

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-home-page-64.png

1. Hembesök

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ert kommande byggprojekt.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-contract-64.png

2. Offert

Efter hembesöket får ni en skriftlig offert på det vi kommit överens om på mötet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-work-64.png

3. Genomförande

Våra erfarna hantverkare startar arbetet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-inspection-64.png

4. Besiktning

Vår arbetsledare godkänner och besiktar arbetet.


Takläggning och fasadrenovering i Helsingborg

Just vid takrenoveringar utför vi alla typer av takbeläggningar i Höganäs och Helsingborg. Ni som kund får då en fullständig offert med allt som behöver utföras och ni får dessutom fördelen att välja mellan betongpannor, tegelpannor, bandtäckt plåt och plåtpannor som material till ert tak.

Vi hjälper er gärna även med fasadrenovering, vilket brukar vara ett bra tillägg vid en takläggning.  När vi lägger en fasad får ni inför ett sådant arbete välja mellan putsade fasader, tilläggsisolering, tegelfasader, träfasader och skivbeklädnader.


Tjänster

Takrenovering

Vi utför alla typer av takarbeten. Papptak, betongpannor, tegelpannor, bandtäkt plåt och plåtpannor.

Badrumsrenovering

Vi bygger och renoverar badrum och tar hand om allt ifrån rörläggning, elektriska installationer till målning.

Köksrenovering

Vi tar hand om din köksrenovering och monterar kök, vitvaror och kakel - oavsett vilket fabrikat ni väljer. Vi hjälper även dig som önskar platsbyggda speciallösningar.

Ombyggnad & Tillbyggnad

Vi utför ombyggnad & tillbyggnad hos privat- och företagskunder. Fasadrenovering, specialbyggda trappor, fönsterbyte och mycket mer.


Fasadrenovering och takrenovering – Helsingborg och Höganäs

Därför ska du som söker takläggare i Helsingborg välja oss

Vi är ett brett byggföretag som har många års erfarenhet av de arbeten vi utför. Vi löser det ni frågar efter, helt enkelt! Vi ser även till att våra arbeten utförs på ett tryggt och effektivt sätt, vilket vi gör genom att använda våra egna maskiner, såsom kranbilar, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar. Våra takläggare har lång erfarenhet inom branschen och besitter en yrkesskicklighet som vi vet att våra kunder kommer uppskatta. Vill du kunna känna tid trygg och säker samt få ett hållbart resultat så rekommenderar vi att du anlitar våra takläggare i Helsingborg.

Om ni skulle behöva hjälp med en takrenovering och en fasadrenovering i Helsingborg eller Höganäs, kan ni enkelt och smidigt kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa eller maila till oss. Vi återkommer så snart vi kan och sedan planerar vi in ett kostnadsfritt hembesök.

Kontakta oss idag och boka hembesök för din fasadrenovering i Helsingborg

Vi rekommenderar att du kontaktar oss och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut till dig och tittar på arbetet som du önskar få utfört. Skicka in din förfrågan via formuläret på hemsidan alternativt ring eller mail oss om du har några kompletterande frågor.

Välkommen till Allan M Olsson Byggnads – Vi utför din fasadrenovering.

Boka ett kostnadsfritt hembesök