Fasadrenovering och takrenovering - Helsingborg och Höganäs


Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig med takläggning och fasadrenovering

Allan M Olsson Byggnads AB är en byggfirma i Höganäs som drivs av bröderna Rosenkvist. Vi har sedan starten arbetat med alla typer av byggtjänster, såsom fasadrenovering och takrenovering. Med vårt säte i Höganäs erbjuder våra hantverkare och takläggare sina tjänster även i Helsingborg. 

Vi är ett lokalt byggföretag som styrs av oss tre bröder, Per, Paul och Jim. Vi har samlat på oss mycket kompetens inom både nya och traditionella hantverkstyper, men erbjuder även komplicerade speciallösningar om så önskas.


Vår arbetsprocess

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-home-page-64.png

1. Hembesök

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ert kommande byggprojekt.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-contract-64.png

2. Offert

Efter hembesöket får ni en skriftlig offert på det vi kommit överens om på mötet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-work-64.png

3. Genomförande

Våra erfarna hantverkare startar arbetet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-inspection-64.png

4. Besiktning

Vår arbetsledare godkänner och besiktar arbetet.


Takläggning och fasadrenovering

Just vid takrenoveringar utför vi alla typer av takbeläggningar i Höganäs och Helsingborg. Ni som kund får då en fullständig offert med allt som behöver utföras och ni får dessutom fördelen att välja mellan betongpannor, tegelpannor, bandtäckt plåt och plåtpannor som material till ert tak.

Vi hjälper er gärna även med fasadrenovering, vilket brukar vara ett bra tillägg vid en takläggning.  När vi lägger en fasad får ni inför ett sådant arbete välja mellan putsade fasader, tilläggsisolering, tegelfasader, träfasader och skivbeklädnader.


Tjänster

Takrenovering

Vi utför alla typer av takarbeten. Papptak, betongpannor, tegelpannor, bandtäkt plåt och plåtpannor.

Badrumsrenovering

Vi bygger och renoverar badrum och tar hand om allt ifrån rörläggning, elektriska installationer till målning.

Köksrenovering

Vi tar hand om din köksrenovering och monterar kök, vitvaror och kakel - oavsett vilket fabrikat ni väljer. Vi hjälper även dig som önskar platsbyggda speciallösningar.

Ombyggnad & Tillbyggnad

Vi utför ombyggnad & tillbyggnad hos privat- och företagskunder. Fasadrenovering, specialbyggda trappor, fönsterbyte och mycket mer.


Fasadrenovering och takrenovering – Helsingborg och Höganäs

Varför välja oss?

Vi är ett brett byggföretag som har många års erfarenhet av de arbeten vi utför. Vi löser det ni frågar efter, helt enkelt! Vi ser även till att våra arbeten utförs på ett tryggt och effektivt sätt, vilket vi gör genom att använda våra egna maskiner, såsom kranbilar, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar.

Om ni skulle behöva hjälp med en takrenovering och en fasadrenovering i Helsingborg eller Höganäs, kan ni enkelt och smidigt kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa eller maila till oss. Vi återkommer så snart vi kan och sedan planerar vi in ett kostnadsfritt hembesök.

Boka ett kostnadsfritt hembesök