Byggfirma i Helsingborg & Höganäs


Kontakta oss

Ett byggföretag för dig i Helsingborg och Höganäs

Allan M Olsson Byggnads AB är en byggfirma i Höganäs som drivs av bröderna Rosenkvist. Vårt huvudkontoret och lager ligger i Höganäs, men vi jobbar med uppdrag i hela nordvästra Skåne och därför kan vårt byggföretag även sträcka sig till Helsingborg. Vi åtar oss alla typer av byggnadsarbeten, vilket gör oss till en väldigt bred byggfirma utan någon speciell nisch. Hantverksmetoderna vi använder är även dem breda och beror på situationen; vi förstår både de nya och traditionella metoderna och om det skulle behövas så drar vi till och med till med komplicerade speciallösningar. Allt detta gör vi för att ni som kund ska få den lösning ni efterfrågar.


Vår arbetsprocess

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-home-page-64.png

1. Hembesök

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ert kommande byggprojekt.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-contract-64.png

2. Offert

Efter hembesöket får ni en skriftlig offert på det vi kommit överens om på mötet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-work-64.png

3. Genomförande

Våra erfarna hantverkare startar arbetet.

https://www.allanmbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/icons8-inspection-64.png

4. Besiktning

Vår arbetsledare godkänner och besiktar arbetet.

Tjänster

Takrenovering

Vi utför alla typer av takarbeten. Papptak, betongpannor, tegelpannor, bandtäkt plåt och plåtpannor.

Badrumsrenovering

Vi bygger och renoverar badrum och tar hand om allt ifrån rörläggning, elektriska installationer till målning.

Köksrenovering

Vi tar hand om din köksrenovering och monterar kök, vitvaror och kakel - oavsett vilket fabrikat ni väljer. Vi hjälper även dig som önskar platsbyggda speciallösningar.

Ombyggnad & Tillbyggnad

Vi utför ombyggnad & tillbyggnad hos privat- och företagskunder. Fasadrenovering, specialbyggda trappor, fönsterbyte och mycket mer.


Byggfirma i Helsingborg & Höganäs

Varför välja vårt byggföretag?

Vi är en bred byggfirma med många års erfarenhet och kompetens. I och med att vi åtar oss alla typer av byggnadsarbeten, kan vi hjälpa till på många olika områden vid olika byggnationer såsom exempelvis en stor renovering. Maskinerna vi använder är våra egna och dessa är bland annat kranbilar, hjullastare, byggmaskiner och byggnadsställningar. Att vi använder våra egna maskiner för att vårt arbete blir mer effektivt – vilket underlättar både för er som kund och för oss som utförare.

Skulle ni vara i behov av ett byggföretag i Helsingborg, Höganäs eller någon annan del av Skåne, är det bara att fylla i era uppgifter i kontaktformuläret här på hemsidan, skicka ett mail eller ringa oss! Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök för att komma fram till vad vi kan erbjuda just er och er byggnad.

Boka ett kostnadsfritt hembesök